קבוצת ט'-י"ב בנות, מבית הספר למחול באשכול "אופק" דרום הגולן, זכו במקום הראשון בתחרות "utalent"
שחר בשן לפלר
תחרות "utalent" העולמית התקיימה השנה בת"א. בתחרות משתתפות קבוצות בגילאים שונים מכל העולם. השנה, הוצגו 300 ריקודים בקטגוריות שונות: ג'אז, מודרני עכשווי, היפ-הופ, סולואים, דואטים, טריו'ז וכו'.
הבנות מבית הספר למחול באשכול "אופק" התחרו עם ריקוד מקורי, בכוראוגרפיה של אור קריסטיאנפולר, מול 11 קבוצות נוספות וזכו במקום הראשון.
"הגענו למתחם עמוס קבוצות צעקניות, תלבושות ואיפור מוגזם, רעש והמולה.
כל קבוצה קיבלה מתחם התארגנות משלה ואנחנו בחרנו לשבת בשמש. ישבנו בצד, שקטות, רגועות מסתכלות קצת בהלם… אכלנו שתינו והתארגנו לעלייה לבמה"
הבנות עוזרות אחת לשנייה, תומכות, מעודדות, מתרגשות ביחד, מלאות באחווה גולנית מחברת ומשמחת.
"התחושה על הבמה הייתה יוצאת דופן, מרגשת, מצמיחה ומיוחדת. גם אם לא היינו זוכות, זו חוויה שנזכור לעוד זמן רב"
מנהלת בית הספר, אור: "כבר מהרגע שהגענו, ניתן היה לראות שאנחנו מביאות משהו אחר. הביחד של הבנות שווה יותר מהכול. הן משדרות אנרגיות חיוביות ועוצמה רק מעצם היותן. לא מעניין אותן השופוני, האיפור וההתעסקות בחיצוניות. הן מביאות מקצועיות, יכולות והרבה וייב חיובי. את כל אלה ניתן היה לראות גם על הבמה".
תודה לאור, צוות המורות וצוות האשכול.
כוראוגרפיה: אור קריסטיאנפולר
כתבות שיכולות לעניין אותך
אולי יעניין אותך גם:
-
הכי חומוס
תחרות החומוס המסורתית בגשור, סוכות 2017, הייתה, ובכן... טעימה. לערב הצטרפו גם תחרויות בהכנת שקשוקה…
-
סימפוזיון ציור
מתנ״ס קצרין
-
אשמורות ב"שבת אחים"
אירוע סליחות מרכזי בנוסח תימן התקיים השבוע בית הכנסת "שבת אחים", ע"ש תאיר ראדה ז"ל.…