עולים לאוטובוס, מתקפים גם בנייד: תלמידי הגולן עוברים לרב-פס

לקראת פתיחת שנת הלימודים תשפ"ז, התחבורה הציבורית גולן משדרגת את אופן מימוש הזכאות לנסיעה עבור תלמידי התיכון הזכאים להסעות

בשל המרחב הגיאוגרפי הגדול של הגולן, והמרחק בין היישובים לבתי הספר התיכוניים, המועצה מעניקה לתלמידים הזכאים תקציב נסיעות המאפשר להם להשתמש בתחבורה הציבורית לצורך ההגעה לבית הספר והחזרה ממנו. הזכאות ניתנת לתושבי המועצה הרשומים בבתי הספר, בהתאם לאזור הרישום.

עד היום, מומשה הזכאות באמצעות טעינת "חופשי-חודשי" לכרטיס הרב-קו. השנה מתחדש השירות ומימוש הזכאות יעבור לאפליקציית רב-פס מבית HopOn, כאשר כל תלמיד יוכל לבחור את הדרך המתאימה לו מבין שתי אפשרויות.

האפשרות החדשה מאפשרת לתלמידים בעלי טלפון חכם לוותר על כרטיס הרב-קו הפיזי ולתקף את הנסיעה ישירות באמצעות הטלפון. בכל עלייה לאוטובוס, פותחים את אפליקציית רב-פס, סורקים את קוד ה- QRומתקפים.

מי שמעדיף להמשיך להשתמש בכרטיס הרב-קו, יוכל לעשות זאת. במקרה זה, התיקוף ימשיך להתבצע באמצעות הכרטיס, אך בשונה משנים קודמות, בתחילת כל חודש, יהיה צורך למשוך את טעינת הזכאות באמצעות אפליקציית רב-פס.

לקראת המעבר, נדרשים התלמידים, או ההורים, למלא טופס אישור זכאות, לעדכן את פרטיהם ולבחור את אופן מימוש הזכאות לשנת הלימודים. לאחר מילוי הטופס, תישלח בתוך כעשרה ימים הודעת SMS עם אישור הזכאות ולכן מומלץ להשלים את הרישום בהקדם. השירות החדש יהיה זמין החל מ-31 באוגוסט.

ישירות מהנייד

מנהל אשכול תחבורה ציבורית גולן, עידוא אידלס: "המעבר לרב-פס נועד להפוך את השירות לפשוט, נגיש ונוח יותר עבור התלמידים. בני הנוער משתמשים בטלפון כמעט בכל פעולה יום-יומית ולכן האפשרות לתקף ישירות מהנייד, בלי להיות תלויים בכרטיס פיזי, היא צעד טבעי ומתבקש. לצד השירות החדש, היה לנו חשוב לשמור גם על האפשרות להשתמש ברב-קו, כדי שכל תלמיד יוכל לבחור את הדרך שנוחה ומתאימה לו.

"המהלך מאפשר לנו לשפר את השירות ולהתאים את התחבורה הציבורית בגולן להרגלי השימוש של בני הנוער, אך יחייב אותם לשמירה על זמינות של הטלפון ועל רמת סוללה מספקת בעת התיקוף ובעת ביקורת אפשרית".

זכאים לחופשי חודשי? זה הזמן להירשם.

סרקו את הקוד, מלאו את טופס אישור הזכאות ובחרו כיצד תרצו לממש אותה בשנת הלימודים הקרובה.

בכל דרך שבה בוחרים, דבר אחד אינו משתנה: חובה לתקף בכל נסיעה! גם כאשר הנסיעה ניתנת ללא תשלום. מעבר לעצם חובת התיקוף, כל תיקוף שמתבצע מזכה את המועצה בהחזר ממשרד התחבורה, תקציב שחוזר להשקעה ולשיפור שירותי התחבורה עבור תושבי הגולן.

אוגוסט 2026

SU
MO
TU
WE
TH
FR
SA
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
Events for 1st אוגוסט
No Events
Events for 2nd אוגוסט
No Events
Events for 3rd אוגוסט
No Events
Events for 4th אוגוסט
No Events
Events for 5th אוגוסט
No Events
Events for 6th אוגוסט
No Events
Events for 7th אוגוסט
No Events
Events for 8th אוגוסט
No Events
Events for 9th אוגוסט
No Events
Events for 10th אוגוסט
No Events
Events for 11th אוגוסט
No Events
Events for 12th אוגוסט
No Events
Events for 13th אוגוסט
No Events
Events for 14th אוגוסט
No Events
Events for 15th אוגוסט
No Events
Events for 16th אוגוסט
No Events
Events for 17th אוגוסט
No Events
Events for 18th אוגוסט
No Events
Events for 19th אוגוסט
No Events
Events for 20th אוגוסט
No Events
Events for 21st אוגוסט
No Events
Events for 22nd אוגוסט
No Events
Events for 23rd אוגוסט
No Events
Events for 24th אוגוסט
No Events
Events for 25th אוגוסט
No Events
Events for 26th אוגוסט
No Events
Events for 27th אוגוסט
No Events
Events for 28th אוגוסט
No Events
Events for 29th אוגוסט
No Events
Events for 30th אוגוסט
No Events
Events for 31st אוגוסט
No Events









מחשבות ודעות

גשר צמח *9924 צ׳יטו טיגו 8 פרו המותג הסיני הגיע לצפון

תפריט נגישות