תושב נטור, נועם ודר, בן 23, חולם כבר המון שנים להקים פאב ומבשלת בירה, כדי לחשוף את החברים, תושבי ומבקרי הגולן, לבירות ישראליות מתוצרת מקומית
צילום: מיכאל גלעדי
לאחר שנה של עבודות בשטח המשקי של נטור, בשעה טובה, הפרויקט של הקמת מרכז מבקרים לשמן זית, פירות יער ופאב עם מבשלת בירה קורם עור וגידים. בשבוע שעבר, ביצעו החלקה של רצפת הבטון הייחודית, בגודל 140 מ”ר, של מרכז המבקרים. מי שהאמין ותמך בחלום של נועם הוא אביו, עמי ודר, כיום מרכז המשק של קדמת צבי. הפתיחה החגיגית של המקום של משפחת ודר מתוכננת לקראת סוף האביב הקרוב, בעוד כשלושה חודשים.