גיל חטיאל קצינת ת"ש של בה"ד 1, היא מצטיינת קצינת משא"ן פיקודית זרוע היבשה
דובר צה״ל
"אני מתגוררת בראש פנה מאז שנולדתי", פותחת בגאווה סגן גיל חטיאל, קצינת הת"ש של בה"ד 1, "אנחנו גרים כל הדודים וסבא וסבתא בשטח אחד גדול, כמו קיבוץ קטן. אווירה מיוחדת לגדול בה.
"את שירותי הצבאי התחלתי באוגוסט 2017. עברתי קורס ת"ש ושובצתי בבא"ח כפיר כמשקית ת"ש, שם שירתי במשך 10 חודשים, תקופה בה נהניתי מאוד ולמדתי הרבה על החשיבות של התפקיד.
גיל: להיות קצינת ת"ש בבית הספר לקצינים זה תפקיד מדהים ומספק וניתנה לי הזכות לשרת בו"
"באוגוסט 2018, יצאתי לקורס קצינים, פה בבה"ד 1 ולאחר שסיימתי את השלמת הקצונה, שובצתי כקצינת הת"ש של בה"ד 1. אומנם הבה"ד רחוק מהבית, אבל זה תפקיד מאתגר ומספק. במסגרת תפקידי, אני אחראית על שמונה משקיות ת"ש מקסימות, שאחראיות על הטיפול בכלל הצוערים וחיילי המפקדה של הבה"ד. החיילות נותנות מענה בסיוע כלכלי ואוזן קשבת לכלל משרתי הבה"ד הזקוקים לכך, במיוחד בתקופה מאתגרת זו. להיות קצינת ת"ש בבית הספר לקצינים זה תפקיד מדהים ומספק וניתנה לי הזכות לשרת בו.
"מאוד התרגשתי לשמוע שאני מקבלת מצטיינת משא"ן פיקודית זרוע היבשה, ביום העצמאות. מעמד מאוד מרגש עבורי ועבור משפחתי, זה כבוד גדול!".









