מול חוף מדינת תל אביב

זה לא שאני לא אוהבת את הגולן, אני חולה עליו. אבל לפעמים, אני צריכה לאזן את השקט והשלווה בקצת רעש וחיים אחרים


צילום: ויקיפדיה

אני אוהבת לנסוע מדי פעם לתל אביב. ברגע שאני נכנסת אל העיר הגדולה, אני מרגישה כאילו הגעתי לחוץ לארץ, בלי מטוס, בלי דרכון. אם אני נוסעת ברכבת, אז זה אפילו בלי פקקים. ממש חגיגה.

כשאני מרגישה צורך לשחרר קצת ולנשום, אני מודיעה שהגיע הזמן שאסע לתל אביב. אם יש איזו פגישה לעשות, או שאני מוזמנת לסדנה, או הרצאהבשבילי, זו חגיגה. זה לא שאני לא אוהבת את הגולן, אני חולה עליו. אבל לפעמים, אני צריכה לאזן את השקט והשלווה בקצת רעש וחיים אחרים.

אנשי מדינת תל אביב הם אחרים. משהו שם באוויר ובאנרגיה מכניס לי לנפש משב רוח נעים, למרות שלפעמים חם ולח מדי. אני לא מתלוננת. בפעם האחרונה שהייתי בתל אביב, ישבתי לי בטיילת, בשעת ערב נעימה והסתכלתי על תנועת האנשים. הוקסמתי ממאות האנשים שעושים ספורט, רצים, רוכבים, הולכים, קופצים על דלגיות, רוקדים, עושים יוגה, מתאמנים על מכשירי הכושר, משחקים כדור עף, סאפ גלשנים, שחיינים ועוד כמה סוגים. בשבילי, זו הייתה חוויה רק לשבת ולצפות בהם.

תוך כדי, עלו מחשבות וקצת כעסתי על עצמי שהפסקתי ללכת לאחרונה. תקופה די ארוכה התמדתי ואז בא החורף, שהיה גשום וקר מדי והנה הוא נגמר ולא חזרתי להליכות וגם לא לשום ספורט אחר. אם היה לי חוף ים ליד הבית, בטוח הייתי חוזרת, אני מתרצת לעצמי, כיף ללכת על חוף היםטוב, אבל לא עושים רק מה שכיף, אני שוב מדברת אל עצמי. בגילי, כל כך חשוב לעשות ספורט. אני עוד אחזור, הבטחתי לעצמי, ככה, על חוף הים מול כל הספורטאים.

יש בו משהו בים שעושה טוב לנפש וגם למחשבות. הוא יפה וקסום ומרגיע ומנקה וגם עושה מצב רוח טוב. במיוחד אני אוהבת את הים בתל אביב, עם הטיילת עמוסת האנשים מכל הגוונים והצבעים. כיף לי לשבת ולהסתכל עליהם ולרקום חלומות

יש בו משהו בים שעושה טוב לנפש וגם למחשבות. הוא יפה וקסום ומרגיע ומנקה וגם עושה מצב רוח טוב. במיוחד אני אוהבת את הים בתל אביב, עם הטיילת עמוסת האנשים מכל הגוונים והצבעים. כיף לי לשבת ולהסתכל עליהם ולרקום חלומות על בית על הים ועל עצמי, כל בוקר וערב, יוצאת להליכה על החוף. הים עושה לי גם טוב לחלומות, אבל בדרך הביתה לגולן, כשאני חוזרת לשקט, אני שמחה לחזור הביתה וכבר חושבת על הפעם הבאה. בינתיים, אצא להליכה, שלא יהיו לי עוד סיבות לכעוס על עצמי שאין לי משמעת עצמית.

אוקטובר 2025

SU
MO
TU
WE
TH
FR
SA
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Events for 1st אוקטובר
No Events
Events for 2nd אוקטובר
No Events
Events for 3rd אוקטובר
No Events
Events for 4th אוקטובר
No Events
Events for 5th אוקטובר
No Events
Events for 6th אוקטובר
No Events
Events for 7th אוקטובר
No Events
Events for 8th אוקטובר
No Events
Events for 9th אוקטובר
No Events
Events for 10th אוקטובר
No Events
Events for 11th אוקטובר
No Events
Events for 12th אוקטובר
No Events
Events for 13th אוקטובר
No Events
Events for 14th אוקטובר
No Events
Events for 15th אוקטובר
No Events
Events for 16th אוקטובר
No Events
Events for 17th אוקטובר
No Events
Events for 18th אוקטובר
No Events
Events for 19th אוקטובר
No Events
Events for 20th אוקטובר
No Events
Events for 21st אוקטובר
No Events
Events for 22nd אוקטובר
No Events
Events for 23rd אוקטובר
No Events
Events for 24th אוקטובר
No Events
Events for 25th אוקטובר
No Events
Events for 26th אוקטובר
No Events
Events for 27th אוקטובר
No Events
Events for 28th אוקטובר
No Events
Events for 29th אוקטובר
No Events
Events for 30th אוקטובר
No Events
Events for 31st אוקטובר
No Events









מחשבות ודעות

גשר צמח *9924 צ׳יטו טיגו 8 פרו המותג הסיני הגיע לצפון

תפריט נגישות