הכל זהב בטיול ותיקי הגולן

מחלקת ותיקי הגולן עשתה זאת שוב, והפעם בטיול של ארבעה ימים בים המלח, במסגרת "פסטיבל הישראלי הכל זהב", ימים שהיו גדושי טיולים מודרכים, מופעי מוסיקה וריקודים, הרצאות מרתקות והרבה חברויות חדשות. כולם מחכים כבר לטיול הבא


לנופשונים של ותיקי הגולן, בהובלת ובארגון מחלקת ותיקים במועצה ע"י ירדנה שוקרון – כבר יצא שם שכדאי להזדרז ולהירשם כי אחרת לא יהיה לך מקום. זה לא השתנה כשותיקי הגולן יצאו ל"פסטיבל הישראלי הכל זהב" ל 3 לילות-4 ימים לים המלח. האוטובוס היה מלא בוותיקים ממרום גולן ועד כפר חרוב, ואתו רכב נוסף עם ותיקים מקצרין. בבית שאן נפגשנו עם המדריך לוי מטירת צבי שלקח אותנו לטיול מודרך לאזור גבול הירדן לגלבוע – אל טורבינות הרוח החדשות שעובדים כעת על חיבורן ולכריית מאגר עליון ותחתון לאנרגיות שימושיות. משם המשכנו לים המלח עם הפסקות לאוכל כמובן.

במלון רויאל רימונים קיבלו את פנינו נגנים, והוותיקים שלנו מיד יצאו בריקודים. בערבים נהנינו ממיטב המופעים, מאהרון פררה ועד יהורם גאון, מירי אלוני ועוד אומנים איכותיים ומוכרים, וכל זה לצד הרצאות מרתקות כמו הרצאתו של אור הלר – הכתב הצבאי של ערוץ 10. בבקרים כמיטב המסורת, הפעילו אותנו בהידרו פילאטיס בברכת מי ים המלח, ובריקודים בליווי מדריך בלובי הבידורי.

ואם חשבתם שרק נחנו במלון, אז ממש לא… מצדה, נחל דרגות וביקור בבית הכנסת העתיק בעין גדי הם רק חלק מהטיולים שיצאנו אליהם עם המדריך המקסים זך, שהדריך אותנו בשפה עשירה, שפע של ידע, חיוך וחוש הומור – למפעלי ים המלח, דרך השלום והחקלאות המתקדמת באדמת המלח.

כל הנסיעות היו באוטובוס צמוד ונהג מקסים ונינוח. האווירה בין המטיילים הייתה חברית, והומוריסטית. השירה בקעה באופן ספונטני והמצלמה הצמודה של גבי פלד לא הפסיקה לתקתק, כל זה בליוויה המסור, בחיוך ובנועם לאורך כל הימים של ירדנה. בכל נופש וטיול שהמחלקה מארגנת, נוצרות חברויות בין צפונים ודרומים, שחיים יחדיו כל כך הרבה שנים ולא תמיד מכירים, והפעם לא הייתה שונה.

אנחנו כבר מחכים לטיול הבא.

כתבה דבורה שוורץ.

 

SU
MO
TU
WE
TH
FR
SA
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
Events for 1st ספטמבר
No Events
Events for 2nd ספטמבר
No Events
Events for 3rd ספטמבר
No Events
Events for 4th ספטמבר
No Events
Events for 5th ספטמבר
No Events
Events for 6th ספטמבר
No Events
Events for 7th ספטמבר
No Events
Events for 8th ספטמבר
No Events
Events for 9th ספטמבר
No Events
Events for 10th ספטמבר
No Events
Events for 11th ספטמבר
No Events
Events for 12th ספטמבר
No Events
Events for 13th ספטמבר
No Events
Events for 14th ספטמבר
No Events
Events for 15th ספטמבר
No Events
Events for 16th ספטמבר
No Events
Events for 17th ספטמבר
No Events
Events for 18th ספטמבר
No Events
Events for 19th ספטמבר
No Events
Events for 20th ספטמבר
No Events
Events for 21st ספטמבר
No Events
Events for 22nd ספטמבר
No Events
Events for 23rd ספטמבר
No Events
Events for 24th ספטמבר
No Events
Events for 25th ספטמבר
No Events
Events for 26th ספטמבר
No Events
Events for 27th ספטמבר
No Events
Events for 28th ספטמבר
No Events
Events for 29th ספטמבר
No Events
Events for 30th ספטמבר
No Events









מחשבות ודעות

גשר צמח *9924 צ׳יטו טיגו 8 פרו המותג הסיני הגיע לצפון

תפריט נגישות