תחבורה ציבורית גולן חותרים למצוינות והתוצאות מדברות בעד עצמן: על פי סקר הביצועים של מנגנון הבקרה של משרד התחבורה, תח"צ גולן ממוקמת במקום הרביעי בישראל. גאווה
דוברות מועצה אזורית גולן
איכות מערכי התחבורה הציבורית נמדדים על פי ביצוע נסיעות. מנגנון הבקרה של משרד התחבורה מאפשר עד 2% של אי ביצוע. את חודש דצמבר 2019, סיים אשכול גולן,
ב-0.05% של אי ביצוע, על פי מנגנון הבקרה של משרד התחבורה והתברג במקום הרביעי בישראל, לפני גופי התחבורה הגדולים כמו "אגד", "קווים", "דן" וכד'.
תוצאה זו הנה מקור של גאווה למערכת התחבורה הציבורית בגולן, שמסיעה מדי יום את התושבים בזמן למקום חפצם, לבתי הספר, לבסיסים, לעבודה, או לקניות. כולם רוצים להגיע בזמן ובנוחות.
יש עוד לא מעט דברים לשפר בכל תחומי התחבורה הציבורית בגולן והצוות פועל לשיפור, בהתאם ליכולות. זה הזמן להודות לנהגים, שאוחזים בהגה, במקצועיות, במיומנות, דואגים לנוסעים ושומרים על כללי הנסיעה הבטוחה.
הצלחה זו היא תוצאה של שיתוף פעולה בין כלל הגורמים מחלקת התחבורה במועצה, אגף התחבורה הציבורית בחכ"ל וחברת "רמה" ובכללם, הסדרנים, אנשי המשרד, שדואגים לשבץ ולא לפספס – לא קו ולא נהג
שתהיה לנו נסיעה בטוחה!







