כנס חבורות הזמר ה-2 בקצרין

שש חבורות זמר ומנצחיהן מכל רחבי הארץ הגיעו השבוע לקצרין, לכנס חבורות הזמר ה-2. החבורה המקומית, "ברמה ישוררו", אירחה למופת ולסיכום אמר מנצחה, אריה ברכה: "האנשים ממש נהנו והרגישו שהם נמצאים בפסטיבל בחו"ל"


השבוע, התקיים בקצרין הכנס ה-2 לחבורות זמר, כחלק מחגיגות 40 שנה לקצרין ו-50 שנה   לגולן. חבורת הזמר של מתנ"ס קצרין "ברמה ישוררו", בניצוחו של אריה ברכה, מרמות, אירחה שש חבורות זמר ליום של סיור בקצרין ושירה. הגיעו "שדות ירוקים", מבאר טוביה, בניצוחו של רונן בן דוד, "כלנית בגליל", מכרמיאל ו"חבורת הכפר", מכפר חסידים, בניצוחו של רפי תורן, "אלגרוס", מעמק יזרעאל, בניצוחה של רחל גרוס, "אחת מחמישה", מאזור עמק החולה, בניצוחה של אירית ישראלי ו"סינקופה", מטבעון, בניצוחו של רונן לן רידר.

בתחילת האירוע, התכנסו חבורות הזמר במרכז המבקרים "קסם הגולן", שם חיכו להם נציגי חבורת "הזמן", שליוו אותם לאורך כל האירוע ויחד חזו בחזיון האור-קולי. לאחר מכן, הלכו לכניסה בהיכל התרבות והתכוננו למצעד הפתיחה.

בינתיים, בפיאצה, החלה לנגן תזמורת כלי הנשיפה של ראש פנה, בניצוחו של שמעון בלאו, שליוותה את המקהלות והוסיפה לאווירת הפסטיבל. כשהחל המופע בפיאאת השיר והצטרפו לשירה. לבסוף, גם שחררו את בלוני ההליום שאחזו בידיהם.

עם סיום האירוע בפיאצה, צעדו חבורות הזמר אל חצר מוזאון הגולן והתכבדו בכיבוד עשיר וכמובן, סיירו במוזיאון ועשו בלאנס לקראת המופע, שהחל בהיכל התרבות בקצרין, בשעה 20:30 בערב, בהנחייתה של עדנה אלאור.

בתחילת המופע, ראש מועצת קצרין, דימי אפרצב ויו"ר ארגון חבורות הזמר, מילה רון גנג, נשאו דברים והודו על האירוע. לאחר מכן, כל חבורת זמר שרה שלושה שירים באווירה מאוד מיוחדת ושמחה, כשכל חבורה מביאה את הסגנון שלה. בסיום הכנס, מנצחי חבורות הזמר קיבלו זרים וחולקו תעודות על ידי רכזת התרבות של המתנ"ס, עדה סימוניץ, מנהל מתנ"ס קצרין, גילי פורת והאב הרוחני של חבורת "ברמה ישוררו", מאיר ועיש.

אריה ברכה סיכם את האירוע: "כל המנצחים ומנהלי החבורות ציינו את האווירה המפרגנת והארגון המופתי של האירוע. הייתה אווירה נהדרת, האנשים ממש נהנו והרגישו שהם נמצאים בפסטיבל בחו"ל. אני רוצה להודות למתנ"ס ולכל מי שתרם לערב הזה".

 

 

 

יוני 2026

SU
MO
TU
WE
TH
FR
SA
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
Events for 1st יוני
No Events
Events for 2nd יוני
No Events
Events for 3rd יוני
No Events
Events for 4th יוני
No Events
Events for 5th יוני
No Events
Events for 6th יוני
No Events
Events for 7th יוני
No Events
Events for 8th יוני
No Events
Events for 9th יוני
No Events
Events for 10th יוני
No Events
Events for 11th יוני
No Events
Events for 12th יוני
No Events
Events for 13th יוני
No Events
Events for 14th יוני
No Events
Events for 15th יוני
No Events
Events for 16th יוני
No Events
Events for 17th יוני
No Events
Events for 18th יוני
No Events
Events for 19th יוני
No Events
Events for 20th יוני
No Events
Events for 21st יוני
No Events
Events for 22nd יוני
No Events
Events for 23rd יוני
No Events
Events for 24th יוני
No Events
Events for 25th יוני
No Events
Events for 26th יוני
No Events
Events for 27th יוני
No Events
Events for 28th יוני
No Events
Events for 29th יוני
No Events
Events for 30th יוני
No Events









מחשבות ודעות

גשר צמח *9924 צ׳יטו טיגו 8 פרו המותג הסיני הגיע לצפון

תפריט נגישות