יום המשפחות השכולות – חטמ"ר 474

בט"ו בשבט תש"ף, הגיעו המשפחות השכולות של חטמ"ר 474 ליום משותף עם מפקדי וחיילי החטיבה, הפעם בגזרת החרמון. המח"ט אל"מ אבינועם אמונה: "אנו רואים בשימור המורשת של יקיריכם שנפלו חשיבות עליונה"


ב-10.2, ט"ו בשבט תש"ף, התקיים יום משפחות שכולות, בחטיבה המרחבית 474, חטיבת הגולן והחרמון.

חטמ"ר 474 ממלאת במרוצת השנים משימות רבות והמשמעותית שבהן היא ההגנה על מרחב רמת הגולן והחרמון, בביטחון שוטף ובזמן חירום.

משימות החטיבה הן רבות ומגוונות ומתאפשרות הודות לאנשים שהרכיבו ומרכיבים את החטיבה הזו, שבדרכם תרמו והפכו במרוצת הזמן את החטיבה לבית בגולן. לחטיבה שורשים עמוקים, המלאים בערכים ובמורשתם של חמישה עשר בני ובנות החטיבה, חיילים ומפקדים, שנפלו בעת שירותם.

כמדי שנה, דואגת החטיבה לארגן יום משפחות, בו מגיעות משפחות הנופלים להיפגש עם מפקדי וחיילי החטיבה, מסיירות בגזרת החטיבה, לומדות עליה וצוברות חוויות משותפות.

ליום הזה, יש חשיבות גדולה בחיזוק הקשר בין המשפחות למפקדי החטיבה, שרואים בעדיפות ראשונה את יקיריהם ואת פועלם למען החטיבה.

השנה, בחרה החטיבה לקיים את היום בגזרת החרמון, באחד הימים הקרים והלבנים של השנה. המשפחות הגיעו למחנה "ערער" וקיימו סיור ושיחה עם מפקד החטיבה.

לאחר מכן, הגיעו לחטיבה, לארוחת צהריים חגיגית.

"יש משמעות גדולה לקיום היום הזה בחג ט"ו בשבט, חג המסמל פריחה, לבלוב והמשכיות", אמר מפקד החטיבה, אל"מ אבינועם אמונה. "ביום הזה, מתחברים חיילי החטיבה הצעירים למורשת שמשאירים לנו הנופלים ובכך, אנחנו מקיימים את ההמשכיות בשימור מורשת יקיריכם. אני מייחס ליום הזה ולקשר עם המשפחות חשיבות רבה. אנו רואים בשימור המורשת של יקיריכם שנפלו חשיבות עליונה".

לאחר מכן, נטעו המשפחות, מפקדי וחיילי החטיבה עצים לכבוד ט"ו בשבט. בטקס הנטיעה, סיפרו חיילי החטיבה, כי נטיעת העצים מדגישה את השורשיות, ההתיישבות בארצנו ואת השורשים שלנו כחברה והיא מסמלת פריחה, שגשוג וצמיחה למעלה.

את היום חתמה הרמת כוסית עם המשפחות, בהשתתפות כלל קציני ומפקדי החטיבה וחייליה.

רוח החג הייתה נוכחת לכל אורך היום, עברה בין המשפחות ובין חיילי ומפקדי החטיבה והדגישה את הקשר לתרבות היהודית ולגזרה הצפונית, שלהגנה עליה יש חשיבות כה רבה למדינת ישראל ולחברה הישראלית.

כתבות שיכולות לעניין אותך

SU
MO
TU
WE
TH
FR
SA
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
אירועים שיתקיימו ב 1st מרץ
No Events
אירועים שיתקיימו ב 2nd מרץ
No Events
אירועים שיתקיימו ב 3rd מרץ
No Events
אירועים שיתקיימו ב 4th מרץ
No Events
אירועים שיתקיימו ב 5th מרץ
No Events
אירועים שיתקיימו ב 6th מרץ
No Events
אירועים שיתקיימו ב 7th מרץ
No Events
אירועים שיתקיימו ב 8th מרץ
No Events
אירועים שיתקיימו ב 9th מרץ
No Events
אירועים שיתקיימו ב 10th מרץ
No Events
אירועים שיתקיימו ב 11th מרץ
No Events
אירועים שיתקיימו ב 12th מרץ
No Events
אירועים שיתקיימו ב 13th מרץ
No Events
אירועים שיתקיימו ב 14th מרץ
No Events
אירועים שיתקיימו ב 15th מרץ
No Events
אירועים שיתקיימו ב 16th מרץ
No Events
אירועים שיתקיימו ב 17th מרץ
No Events
אירועים שיתקיימו ב 18th מרץ
No Events
אירועים שיתקיימו ב 19th מרץ
No Events
אירועים שיתקיימו ב 20th מרץ
No Events
אירועים שיתקיימו ב 21st מרץ
No Events
אירועים שיתקיימו ב 22nd מרץ
No Events
אירועים שיתקיימו ב 23rd מרץ
No Events
אירועים שיתקיימו ב 24th מרץ
No Events
אירועים שיתקיימו ב 25th מרץ
No Events
אירועים שיתקיימו ב 26th מרץ
No Events
אירועים שיתקיימו ב 27th מרץ
No Events
אירועים שיתקיימו ב 28th מרץ
No Events
אירועים שיתקיימו ב 29th מרץ
No Events
אירועים שיתקיימו ב 30th מרץ
No Events
אירועים שיתקיימו ב 31st מרץ
No Events









מחשבות ודעות

גשר צמח *9924 צ׳יטו טיגו 8 פרו המותג הסיני הגיע לצפון

תפריט נגישות

× היי איך נוכל לעזור לך?